Bel ons op: 020-8908131

Introductieworkshop Circling 9 november in Amsterdam

Kom je de kracht van circling ervaren?

Een aantal maanden geleden ging ik voor het eerst naar een Circling avond. Het veranderde mijn leven compleet. Zo heb ik is mijn contact met de mensen om me heen veel dieper geworden en is mijn werk heel heel heel veel leuker geworden.

Daarom wil ik zoveel mogelijk mensen laten kennismaken met Circling. Ik wil jou dan ook van harte uitnodigen om ook te komen en te ervaren hoe mooi het is.

Wat is Circling?

Dat is lastig in woorden uit te drukken. Eigenlijk schiet iedere beschrijving te kort. Maar dan toch een poging. Circling is een meditatie-in-contact. Je ontwikkelt en gebruikt al je zintuigen om dieper te komen in je eigen belevingswereld en die van anderen. Zo kunnen we onszelf en elkaar écht zien, in dit moment. We trainen hierbij onze nieuwsgierigheid en onze wil om onszelf en anderen beter te begrijpen. Daarbij worden de (voor-)oordelen doorbroken die we ten opzichte van anderen hebben.

Daarnaast breng je je eigen patronen en ‘blinde vlekken’ in een veilige omgeving aan het licht. In Circling zijn door de maatschappij als ‘negatief’ bestempelde emoties dan ook welkom. De ervaring van ‘werkelijk door de ander Gezien worden’ blijkt voor deelnemers vaak een groot cadeau. Als een groep zich op één deelnemer richt, werkt dit nog veel sterker.

Wat levert het op?

De practice van Circling brengt vaak grote verandering in het leven van regelmatige beoefenaars. In liefde, familie, vriendschappen, zakelijke relaties, gezinsleven. Ook komen in Circling vaak onontdekte talenten aan het licht.

Wat is het niet?

Het grote verschil met bijvoorbeeld allerlei vormen van therapie is dat we geen intentie hebben om iets te veranderen: alles wat zich voordoet vertrouwen en verwelkomen we, ook (juist!) als het oncomfortabel is. Het paradoxale is dat verandering vaak ontstaan vanuit de acceptatie en erkenning van wat er is. Daarbij gaan we er vanuit dat je voor jezelf kunt zorgen en je grenzen aan kunt geven: het is ‘spelen voor volwassenen’.

Wat gaan we doen?

We doen oefeningen in tweetallen, drietallen en kleine groepen die ons helpen om hier, nu, bij onszelf én samen te zijn. Het tweede deel van de avond is een proef van wat Circling is, bijvoorbeeld in de vorm van mini-circles (waarbij een groepje de aandacht een tijd lang op één persoon richt en kijkt wat er in het moment ontstaat).

Voor wie?

Iedereen die geïnteresseerd is in diepe vorm van communicatie en jezelf beleven. Ervaring met Circling, meditatie of persoonlijke ontwikkeling is niet nodig. De intentie om een open houding te hebben is genoeg.

Wie leidt de avond?

Ik heb Miriam van Groen en Dries Cuijpers gevraagd om deze avond te leiden. Zij geven al jarenlang Circling workshops en leven Circling. Miriam is docent en trainer aan de Hogeschool van Rotterdam. Dries is vanaf het begin betrokken geweest bij het ontstaan van Circling Europe. Zelf vind ik ze beiden een enorm hoog eq hebben en zeer krachtig in het leiden van groepen.

Waarom moet je zeker komen :)?

Daar ga je achter komen. De eerste avond was ik zelf helemaal (natural) high toen ik thuiskwam. Ik had nog nooit zoiets meegemaakt. Kom ook en ervaar het zelf!

Sylvie, Miriam en Dries
06-41370035

Ja, bel mij voor een gratis intake!