Bel ons op: 020-8908131

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Voor jou als UWV werkcoach of arbeidsdeskundige

Wat wij doen voor je WIA, WAJONG en Ziektewet klanten

  • Werkoriëntatie
  • Coaching
  • Sollicitatietraining
  • Re-integratie (IRO)
  • Begeleiding van startende ondernemers

Voor de medewerkers van je organisaties

Voor jou als (Young) Professional

Welkom bij ALIGHTcareers, het adviesbureau voor outplacement, loopbaanbegeleiding en mobiliteit Amsterdam

Wij geloven dat iedereen een plek heeft in de wereld waar 'ie het meest op zijn plek is. Waar die schittert en schijnt. Enorm geniet. En bovendien het meest van waarde is. WIj helpen jou of je medewerker te ontdekken welke baan of bedrijfsactiviteit dat is. Om je vervolgens met de slimste trips en trucs de droombaan of -busines te helpen veroveren. Bevlogenheid in werk. Het klinkt ideaal en dat is het ook. ALIGHTcareers in Amsterdam is het loopbaanadvies- en mobiliteitsbureau dat je helpt om daar te komen. Voor jezelf of je medewerkers. Met onze loopbaanbegeleiding, outplacement trajecten, re-integratie (tweede spoor) en trainingen. Ons motto: Ontdek je passie en verover de baan van je leven! Oprichter Sylvie van den Meerendonk heeft de visie van waaruit ALIGHTcareers werkt in het nieuwe boek "Nooit meer solliciteren" beschreven. Het boek is 15 april 2016 verschenen bij uitgeverij Haystack. Meer over het boek vind je op Managementboek.nl.

Onze Diensten

  • Wij van ALIGHTcareers dragen er graag aan bij dat jij je passie ontdekt én realiseert. Als je eenmaal weet wat echt jouw ding is, gaan we aan de slag om te zorgen dat de baan of business van je leven zo snel mogelijk werkelijkheid is.
  • Wij van ALIGHTcareers dragen er graag aan bij dat jij snel start met een baan of business, waar je passie voor hebt. Met onze beroepenoriëntatie, sollicitatie- en ondernemersvaardigheden sessies zo snel als jij maar wilt.
  • ALIGHTcareers coacht, traint en adviseert je medewerkers naar werk dat bij ze past. Zodat ze gepassioneerd, net dat stapje extra zetten en daardoor optimaal presteren.

ALIGHT:

bn.
1. Brandend -> In brand, aan, verlicht
2. Vlammend, in lichterlaaie
3. (figuurlijk) stralend

Bron: Van Dale
Ja, bel mij voor een gratis intake!