Bel ons op: 020-8908131

Over Marten Bakker

register loopbaancoach CMI Erkend

Marten Bakker over zijn werk en aanpak

Het leiden van een aangenaam leven is iets dat je je eigen kunt maken.
Door mijn zoektocht naar wat ik belangrijk vind heb ik nu een manier van leven waarbij ik me gelukkig voel en in mijn kracht sta.

Mijn fascinatie voor het loopbaanvak begon in 1997. In dat jaar volgde mijn vader seminars over persoonlijke ontwikkeling. Ondanks dat hij het soms moeilijk met zichzelf had, viel mij op dat hij zich positief ontwikkelde. Ik leerde dat je niet altijd invloed hebt op bepaalde gebeurtenissen. Wel kun je invloed hebben op de manier waarop je naar een gebeurtenis kijkt en hoe je ermee omgaat. Dat inzicht maakte hem en maakt mij enorm enthousiast. Het thema zelfontwikkeling fascineert mij in al zijn vormen.

Na mijn opleiding tot Natuur- en Landschapsontwikkelaar bleek mijn passie voor natuur niet sterk genoeg om er verder in te gaan. Daarna kreeg ik een baan in de bankwereld. Ook deze baan deed geen vuur in mij aanwakkeren. Totdat ik werd gevraagd mee te denken over de herinrichting van klantgerichte processen. Dat vond ik intrigerend omdat ik een link zag met psychische processen.

Ik besloot mij verder te verdiepen in menselijk gedrag. Dus ben ik opnieuw gaan studeren: toegepaste psychologie. Alle puzzelstukjes vielen in elkaar en het was bijna alsof de keuze om loopbaan- en mobiliteitsadviseur te worden voor mij werd gemaakt. Nu ik iets met mensen deed, vond ik eindelijk mijn plek. Een schot in de roos.

Met veel plezier bied ik een luisterend oor. Mijn toegevoegde waarde zit in het
vinden van jouw kracht zodat jij een stap kunt maken. Samen krijgen we jouw doelen helder en ik ondersteun je in het omvormen van je gedrag, patronen en denken om deze te behalen. Ik heb mijn draai gevonden. Ik loop graag met je mee, zodat jij ook helemaal je ding vindt!

‘Je kunt een probleem niet oplossen met de denkwijze die het heeft veroorzaakt.’

Albert Einstein

Ja, bel mij voor een gratis intake!