Bel ons op: 020-8908131

Over Sandra Meijer

In 1993 ben ik afgestudeerd als arbeids- en organisatie psycholoog. Ik ben direct aan de slag gegaan in het P & O-vak en heb bij verschillende organisaties alle mogelijke aspecten van hetpersoneelsvak geleerd: werving & selectie, ARBO en verzuim,  juridische zaken, opleiding en ontwikkeling, beleid, etc. Door in non-profit en profitorganisaties te werken, met een verschillende omvang en cultuur en ook in verschillende rollen, heb ik heel veel ervaring opgedaan. Deze ervaring sluit mooi aan bij mijn theoretische kennis over (mensen in) organisaties en is nu zeer waardevol bij de begeleiding van mensen.

In mijn eerste functies ontdekte ik hoe belangrijk het is dat mensen op de juiste plek zitten in hun werk en met plezier hun werk doen. Daarom heb ik al vrij vroeg in mijn loopbaan een intensieve loopbaan-opleiding gevolgd. Sindsdien heb ik steeds meer aandacht besteed aan het coachen van mensen (en vaak ook de organisatie) op dit gebied. Ik werd alleen maar enthousiaster, omdat ik merkte dat mensen – met wat hulp en ondersteuning – veel meer uit zichzelf kunnen halen –  en ook veel problemen voorkomen kunnen worden.

Door de jaren heen heb ik allerlei instrumenten, testen, modellen en boeken verzameld, die ik bruikbaar vind. De kunst van het vak is volgens mij om nooit een standaardprogramma te gebruiken, maar juist dat in te zetten wat in een bepaalde situatie goed werkt en aansluit. In 2010 ben ik mij volledig gaan toeleggen op loopbaanbegeleiding, coaching en consultancy bij Laagland Loopbaanontwikkeling in Amsterdam.

Sinds september 2013 ben ik voor mezelf begonnen en heb ik me aangsloten bij ALIGHTcareers. Ik wil met mijn  passie voor het vak van loopbaanbegeleiding en coaching  mensen en organisaties  begeleiden in hun ontwikkeling.

Ja, bel mij voor een gratis intake!