Gratis loopbaanadvies voor 45plussers

  • Wil je stilstaan bij wat belangrijk voor je is in werk?
  • Wil je nadenken over de toekomst van je loopbaan?
  • Ben je 45 jaar of ouder?

Dan kun je bij ons een gratis loopbaanadviestraject volgen, betaald door het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Waarom ontwikkeladvies voor 45plussers?

We werken met zijn allen langer door. Tegelijkertijd gaan de veranderingen in de wereld van werk snel: niet eerder zo snel volgen ontwikkelingen zich op de arbeidsmarkt zo snel op. Aan de andere kant hoor je geregeld berichten over de slechtere kansen op de arbeidsmarkt voor 45plussers.

Wij zien deze ontwikkelingen allemaal als een kans. Een kans om het meeste uit jezelf te halen. Om de balans op te maken en te zien waar jou leven écht over gaat en te zorgen dat je werk daar een reflectie van is. Het Ontwikkeladvies geeft je subsidie om daar samen met een coach over na te denken.

Onder begeleiding van je coach ga je nadenken over belangrijke levens- en loopbaanvragen: Wat kun je, wat wil je, hoe ziet de toekomst van je vak eruit en wat is er voor nodig om in de toekomst bevlogen te blijven werken in hetzelfde of in een ander beroep? Het resultaat van het Ontwikkeladvies is je wensen vertaald naar een concrete vorm (een baan of een eigen bedrijf) en een plan om daar te komen.

Hoe gaat het in zijn werk?

In een telefonische intake bespreekt onze office manager of een van de coaches met je wat je situatie is. Op basis van wat je vertelt kiezen we de best passende coach voor jou. Die belt je om een afspraak te maken en een (telefonisch) kennismakingsgesprek. Indien er een klik is, vragen jullie samen de subsidie aan.

Vervolgens kan het traject beginnen: in een viertal gesprekken, krijg je inzicht in je persoonlijke kwaliteiten en kansen op de (arbeids)markt. Na het volgen van het Ontwikkeltraject heb je helder wat je diepste drijfveren zijn en op welke manier je daarin in werk vorm aan kan geven.

De investering in je toekomst bedraagt EUR 600 inclusief BTW voor particulieren en exclusief BTW voor bedrijven.

Kom je in aanmerking voor subsidie ontwikkeladvies 45plus?

Wil je graag een ontwikkeladvies? De overheid heeft een subsidie in het leven geroepen waar je gebruik van kunt maken. Je moet dan wel aan de volgende voorwaarden voldoen:

    1. Je bent vijfenveertig jaar of ouder.
    2. Je werkt minimaal 12 uur per week werkzaam in loondienst of als zzp’er.

Dan kun je gebruik maken van de subsidie voor het Ontwikkeladvies.

      1. Ben je iemand voor wie werk meer is dan een salarisstrookje? Die graag op zijn eigen manier wil bijdragen aan de wereld? Dan ben je bij ons, ALIGHTcareers, aan het juiste adres.

Contact met een coach?

Wil je graag kennismaken met de coach die bij je past? Of eerst een vrijblijvend wat meer informatie? Bel ons op 020-8908131, mail ons op info@alightcareers.nl of vul dit formulier in:

Je naam

Email

Telefoon

Je vraag

We nemen dan binnen een werkdag contact met je op!