Bel ons op: 020-8908131

Sylvia Duijm

Sylvia Duijm in het kort:

  • High impact coach-counselor -trainer sinds 1985
  • Gespecialiseerd in levens- en loopbaanvragen
  • Afgestudeerd orthopedagoog (UvA)
  • ZKM coach en Master Practioner NLP
  • Specialist in netwerken (Netwerker van het Jaar geweest voor de VVNA)
  • Specialist in het laten voelen (fysiek, mentaal en emotioneel) wat vrijheid in denken, voelen en doen met je doet en welke kracht dat geeft
  • Specialist in het helpen je in je kracht te zetten zowel mentaal, emotioneel als fysiek als ook hoe je krachtig te presenteren qua kleding en uitstraling

Sylvia over haar werk en aanpak

Ik geloof dat iedereen diep van binnen weet wat echt bij hem /haar past en door allerlei reden hier van verdwaald is. Mijn missie en passie is deze te helpen (opnieuw) te ontdekken.

Vaak blijven we ergens zitten, ook al hebben we het niet naar ons zin of zelfs doodongelukkig. De angst iets achter te laten, de angst voor het onbekende zorgt voor blijven zitten waar je zit. Dit kan leiden tot vermoeidheid, slecht presteren, ongelukkig voelen tot zelfs een burn-out. Het is mijn missie en passie dit te helpen voorkomen, je in je kracht te helpen zetten en je diepere wensen en verlangens en talenten helder te krijgen en je te begeleiden naar een leven en werk wat wel echt bij je past.

Mijn basis is mijn studie orthopedagogiek; met expertise in leer- en gedragsprocessen. Mijn eerste baan was werken met school dropouts met als opdracht: Help ze weer van zichzelf te houden, hun zelfvertrouwen te herstellen en hun passie voor ‘iets’ te ontdekken, zodat ze een studie/werkleven kiezen waar ze echt gelukkig van worden. De mooiste en moeilijkste baan en mijn beste leerschool.

Sinds 1985 werk ik als zelfstandig high impact coach & counselor en werk onorthodox. Lichaam en geest zijn dus ook beiden onderdeel van de aanpak. High impact staat voor een hoge effectiviteit op alle fronten in je leven als uitkomst van het proces. De nieuwe eigengemaakte manier van denken, voelen en doen heeft effect op de totale omgeving van iemand en ook op alle niveau’s binnen de persoon (emotioneel, mentaal en fysiek) Mijn aanpak is holistisch: de persoon in zijn totaliteit.

Mijn aanpak begint met de vraag: “Welke overtuigingen over jezelf (paradigma’s) houden je in je oude manier van denken, voelen en doen en zorgen dat de situatie onveranderd blijft?” Eenmaal zicht hierop en de wens anders te gaan denken, voelen en doen zorgen dat je het werk/ leven creëert wat echt bij je past en je probleem niet langer een probleem is; sterker nog het probleem is jouw wereld uit. Je bent er vrij van.

Als dit je aanspreekt dan nodig ik je uit voor een kennismaking waarin ik je laat ervaren wat mijn manier van werken is als jij je probleem cq vraag aan mij voorlegt. Weet dat er ook voor jou een leven wacht waar jij al jaren naar op zoek bent.

Ja, bel mij voor een gratis intake!