Bel ons op: 020-8908131

Werkplek te huur

Wij zijn erg blij met ons prachtige kantoor aan de Molenwerf. Aan de rand van het Westerpark (prachtig uitzicht op bomen vanuit het kantoor). Vlakbij Sloterdijk, ook, dus ideaal gelegen. Het is een pand waarin allemaal leuke ondernemers gevestigd zijn: een fotostudio, een evenementenbureau, een boekhouder, een kostuummaakster.

Het pand is vrij nieuw en ziet er goed uit. Er is een receptie dus als je bezoek hebt, kun je dat warm en droog laten wachten. Verder is er een goede klimaatbeheersing, dus nooit te warm of te koud. Wij zijn heel gezellig en voor de kosten hoef je het ook niet te laten. 150 euro per maand (ex BTW) heb je je eigen bureau. Niks flex. We hebben in totaal 2 bureaus te huur. Mocht je ze allebei willen huren, dan krijg je korting: 2 voor 250 euro per maand.

Naast een werkplek kun je ook nog gebruik maken van onze coach/gesprekskamer, vergaderzaal (6 man) en trainingszaal (12 man). We hebben kastruimte genoeg. Ons kantoor is ingericht met lichte, moderne meubels, en oogt ruimtelijk.

We hebben graag synergie met onze medehuurders, dus idealiter ben je een testpsycholoog, headhunter, jobhunter, arbeidsdeskundige of heb je een ander raakvlak met het loopbaanvak.

Wil je komen kijken neem dan contact met ons op! 

Ja, bel mij voor een gratis intake!