GRATIS purpose based loopbaancoaching traject

Een gratis traject?

Het Ministerie van SWZ investeert in jouw toekomst met de regeling “NL werkt door”. Gratis ontwikkeladvies: loopbaan- of businesscoaching voor iedereen tussen de 18 en 67 jaar. 
Echt? Echt! 
Het ministerie van SZW biedt vanaf 1 december 50.000 mensen de mogelijkheid om na te denken over hun toekomst in werk of eigen bedrijf. Of je nou werkt, onderneemt, zzpt, werkloos bent, arbeidsongeschikt of aan het rentenieren bent.

Wat jij krijgt (t.w.v. 700 EURO):

Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar! Meld je direct aan onderaan de pagina 

Met de regeling “NL leert door” investeert het ministerie van SZW in jou. Vanwege de grote veranderingen op de arbeidsmarkt, door de corona maatregelen maar ook gewoon om jou een steuntje in de rug te geven. 
Bij ALIGHTcareers geloven we dat we allemaal hier zijn om de wereld een beetje mooier te maken. En we willen iedereen die zich daartoe geroepen voelt helpen om de volgende stap in hun ontwikkeling te zetten. Herken je je daarin? Meld je aan! Wij helpen je met purpose gedreven coaching voelen wat je essentie is en wat je te doen hebt hier op aarde. De vorige trajecten waren binnen een maand vergeven. Druk op de link om je gratis aan te melden! We zien je graag in december!
Onder begeleiding van jouw persoonlijke coach ga je nadenken over belangrijke levens- en loopbaanvragen: Wie ben je, wat kun en wil je, hoe ziet de wereld eruit waarin je wil leven en welke rol wil jij vervullen om daar vanuit de hoogste vreugde aan bij te vragen? Het resultaat van het Ontwikkeladvies is je wensen vertaald naar het werk of eigen bedrijf en een plan om dat te realiseren.
 
 

Hoe gaat het in zijn werk?

1. Aanmelding en inventariseren van je vraag en wensen
Als je je aanmeldt, ontvang je een bevestigingsmail. Daarin staat een link naar een vragenlijst met alles wat we moeten weten om je te kunnen matchen met de beste coaching voor jou. 
2. Subsidieaanvraag
Op 1 december vragen we direct de subsidie voor je aan. Je krijgt daarover een mail van het ministerie. Zodra je die bevestigd hebt, is je subsidie veilig gesteld.

3. Match met de best passende coach

Als je een voorkeur hebt voor een bepaalde coach (die plek heeft), dan neemt  die na 1 december 2020 contact met je op. Anders overleggen we samen met jou wie de beste coach voor je is. Je coach belt je om een afspraak te maken voor je eerste sessie. 4. Traject en arbeidsmarktscan 
Dan kan je traject beginnen: je maakt de arbeidsmaktscan en in een viertal gesprekken krijg je inzicht in je purpose, je persoonlijke kwaliteiten en je kansen op de (arbeids)markt
5. Afsluiten met een ontwikkeladvies
Na het volgen van het Ontwikkeladviestraject heb je helder wat je diepste drijfveren zijn en op welke manier je daarin in werk vorm aan kan geven, zodat je werk helemaal bij je past. Ook heb je een helder plan om je profesionele doelen stap voor stap te realiseren. 
6. De papieren voor het gratis krijgen van je traject
Aan het einde moet je 4 formulieren invullen: een waarmee je aangeeft dat we 4 uur besteed hebben in het traject en een waarmee je toestemming geeft voor inzage in je dossier bij een mogeljke steekprofecontrole, een gesprekverslag en het ontwikkeladvies. Daarnaast hebben we een kopie van ID nodig. Als je dat hebt ingeleverd, heb je aan de eisen van het ministerie voldaan en is je traject helemaal gratis!

Kom jij in aanmerking voor de gratis subsidie?

Een greep uit de reacties van de meer dan duized mensen die we geholpen hebben:

In mijn 3 maanden mijn bedrijf gestart
Dankzij de vragen kreeg ik snel mijn ambitie helder: journalistieke redacties helpen om slimmer te werken. In 3 maanden tijd hebben we mijn bedrijf TailorMedia van de grond getild: marktonderzoek, bedrijfsactiviteit en bedrijfsnaam, logo en website.
Ik stuitte op een droomvacature: rubriekshoofd reizen bij het grootste maandblad van Nederland. Sylvie heeft me begeleid in het sollicitatieproces. Haar tips en feedback waren vaak eyeopeners voor me, en hebben me geholpen om uiteindelijk de baan te veroveren!
Thijs Joosten
Founder TailorMedia &
reisjournalist bij Plus Magazine
Een verrijking van mijn leven!
De begeleiding heeft ervoor gezorgd dat ik echt een duurzame en 100% kloppende focus heb voor mijn eigen bedrijf.  Sylvie’s zeer uitgebreide en actuele kennis over de (arbeids)markt heeft een onuitputtelijke nieuwsgierigheid naar alles wat een mens doet excelleren, en weet ze dit in praktische tools over te brengen. Letterlijk een verrijking van mijn leven om door ALIGHTcareers begeleid te worden!’
Naomi Duits
Founder Wingwoman
Keuze gemaakt voor de baan die helemaal past
Ik heb Sanne leren kennen als een buitengewoon inspirerende loopbaancoach die kwaliteiten van mijzelf naar boven wist te brengen die er altijd al waren, maar waar ik me zelf niet zo bewust van was. Daarnaast voelt ze haarfijn aan waar de echte passie ligt, helpt ze met concrete handvatten en zet ze haar netwerk in waar ze kansen ziet. Sanne heeft me geholpen in een richting een baan te zoeken die helemaal aansluit bij mijn eigenschappen en interesses waardoor ik beter in staat ben een keuze te maken voor een baan die helemaal bij me past. Ik zal Sanne als loopbaancoach bij een ieder aanbevelen.
Johan Bazuin
Sales executive

Onze coaches

Britt Edelenbosch Weesp/Amsterdam

Britt Edelenbosch Weesp/Amsterdam

Britt is loopbaancoach, met corporate HR ervaring bij ING. Vanuit je essentie zicht krijgen op je loopbaan. Ze helpt in het (h)erkennen, hervinden, herwaarderen om met focus te herpakken. 
Mariëtte de Rooij Den Haag, Rotterdam, Utrecht

Mariëtte de Rooij Den Haag, Rotterdam, Utrecht

Mariëtte is een bevlogen re-integratiecoach, voorheen HR manager. Ze brengt mensen die op zoek zijn naar zingeving in contact met wat écht belangrijk voor ze is en laat ze zo de beste keuzes maken.
Sanne Höweling Haarlem

Sanne Höweling Haarlem

Sanne is organisatieadviseur, HR Consultant, executive (team) coach. Met ervaring als interim-manager en Lean Black Belt certificering.
Sebastiaan Hooft Amsterdam

Sebastiaan Hooft Amsterdam

Sebastiaan is ondernemer en executive coach.  Founders van startups en scaleups gaan samen met Sebastiaan op zoek naar businessmogelijkheden en succes.
Sylvie is purpose gedreven loopbaan- en business coach. Ze laat je je essentie en purpose diep ervaren en ziet oneindige mogelijkheden om die te realiseren.

Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar! Meld je direct aan voor de gratis coaching! 

Meld je nu aan voor het gratis traject.
De trajecten beginnen vanaf december.
We nemen vanzelf contact met je op!
Eerst informatie aanvragen

A selection of our clients