GRATIS coaching voor jouw nieuwe baan of business!

Een gratis traject?

De overheid investeert in jouw toekomst met de regeling  “Tijdelijke regeling aanvullende crisisdienstverlening COVID-19”. Deze regeling er voor iedereen die werkloos is geworden vanaf maart 2020 of werkloos wordt. 

 

Ben jij werkloos geworden, of dreigt dit te gebeuren dan krijg je loopbaanbegeleiding via de overheid. 

Iedereen die sinds 12 maart 2020 zijn baan is verloren, of binnenkort dreigt te verliezen, komt in aanmerking voor persoonlijke hulp bij het vinden van werk. Er worden diverse vormen van ondersteuning aangeboden. Dit gebeurt vanuit de ‘Tijdelijke regeling aanvullende crisisdienstverlening COVID-19’.  Wij helpen jou bij het vinden van een nieuwe werkgever.

 

Wil jij op de hoogte worden gehouden voor dit traject? Laat dan je gegevens achter via onderstaande button en dan houden we je op de hoogte. 

Wat jij krijgt:

 • Coachingsgesprekken met jouw persoonlijke, gekwalificeerde coach
 • Ontdekken wat jouw purpose is (& kwaliteiten zijn)
 • Helder welke baan of business perfect bij je past
 • Een stappenplan naar je nieuwe baan of business
 • Scholing

Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar! Meld je direct aan onderaan de pagina 

Met de regeling “Tijdelijke regeling aanvullende crisisdienstverlening COVID-19” investeert de overheid in jou. Vanwege de grote veranderingen op de arbeidsmarkt, door de corona maatregelen maar ook gewoon om jou een steuntje in de rug te geven. 
Bij ALIGHTcareers geloven we dat we allemaal hier zijn om de wereld een beetje mooier te maken. En we willen iedereen die zich daartoe geroepen voelt helpen om de volgende stap in hun ontwikkeling te zetten. Herken je je daarin? Meld je aan! Wij helpen je met purpose gedreven coaching voelen wat je essentie is en wat je te doen hebt hier op aarde. Druk op de link om je gratis aan te melden! 
Onder begeleiding van jouw persoonlijke coach ga je nadenken over belangrijke levens- en loopbaanvragen: Wie ben je, wat kun en wil je, hoe ziet de wereld eruit waarin je wil leven en welke rol wil jij vervullen om daar vanuit de hoogste vreugde aan bij te vragen? Het resultaat van dit traject is je wensen vertaald naar het werk en een plan om dat te realiseren.

Kom jij in aanmerking voor de gratis subsidie?

 • Ben jij na 12 maart 2020 werkloos geworden of krijg jij binnen vier maanden je ontslag?
 • Heb jij recht of uitzicht op een WW uitkering?
 • Dan kom jij in aanmerking!

De programma’s waar je uit kunt kiezen:

 • Versterken arbeidsmarktpositie
 • Arbeidsmarktoriëntatie en loopbaanbegeleiding
 • Sollicitatievaardigheden
 • Scholing en begeleiding bij scholing
 • Matching
 • Maatwerkbudget

Onze coaches

Sylvie is purpose gedreven loopbaan- en business coach. Ze laat je je essentie en purpose diep ervaren en ziet oneindige mogelijkheden om die te realiseren.
Britt Edelenbosch / Weesp, Amsterdam

Britt Edelenbosch / Weesp, Amsterdam

Britt is loopbaancoach, met corporate HR ervaring bij ING. Vanuit je essentie zicht krijgen op je loopbaan. Ze helpt in het (h)erkennen, hervinden, herwaarderen om met focus te herpakken.
Annemiek Wijnker   /  Amsterdam

Annemiek Wijnker / Amsterdam

Een ervaren coach voor mensen die vastzitten met loopbaanvragen. Na een carrière als redacteur werkte ze bij UWV. Ze heeft ze een geweldig oog voor kwaliteiten bij mensen en kan ze goed helpen met oplossen van belemmerende overtuigingen.
Mariëtte de Rooij /        Den Haag, Leiden, Utrecht

Mariëtte de Rooij / Den Haag, Leiden, Utrecht

Mariëtte is een bevlogen re-integratiecoach, voorheen HR manager. Ze brengt mensen die op zoek zijn naar zingeving in contact met wat écht belangrijk voor ze is en laat ze zo de beste keuzes maken.. 
Atilla Mohiddin /        Amsterdam

Atilla Mohiddin / Amsterdam

Atilla is onze coach, trainer en focus expert. Atilla’s missie is jouw leven te verlichten. Door de overvloed van mogelijkheden te zien en verder te ontdekken. Je purpose te voelen en te verdiepen.
Jouw dierbaarste doelen op een ‘brein-slimme’ manier in het leven te zetten.
Sanne Höweler    /  Haarlem

Sanne Höweler / Haarlem

Sanne is organisatieadviseur, HR Consultant, executive (team) coach. Met ervaring als interim-manager en Lean Black Belt certificering.
.

 

Sebastian Oldenzeel / Amsterdam

Sebastian Oldenzeel / Amsterdam

Sebastian is wereldverbeteraar en coach. Zijn specialismes: leiderschap, leraarschap, sportiviteit en burnout.  Hij laat mensen meer bereiken door een focus op passie, plezier en persoonlijke ontwikkeling.
Louise van de Kar / Amsterdam

Louise van de Kar / Amsterdam

Louise is onze coach die graag samen met jou kijkt naar de praktische aanpak van de situatie. Zij richt zich voornamelijk op de startende ondernemers en ondersteund bij het vinden van jouw passie! 
Jet Harkink / Arnhem

Jet Harkink / Arnhem

Jet is een energieke loopbaancoach die graag samen met jou kijkt naar de mogelijkheden die het beste bij jouw passen.  Jet moedigt je graag aan om jouw plek te vinden en in te nemen: In jezelf, in contact met anderen of op je werk. 

A selection of our clients

Wil je een gratis intake of eerst advies? Wij staan voor je klaar! 

Meld je nu aan voor jouw gratis coachingssessie naar jouw nieuwe baan! 
Eerst informatie aanvragen?