Ministerie van SWZ investeert in je toekomst met "NL werkt door"
GRATIS purpose based loopbaancoaching traject

Ontwikkeladvies voor werk met purpose

LET OP: DE VOLGENDE TRAJECTEN STARTEN VANAF 1 DECEMBER 2020.
JE KUNT HIER ALVAST JE INTERESSE AANGEVEN VOOR HET VOLGENDE TRAJECT!

We werken met zijn allen langer door. En de veranderingen in de wereld van werk gaan supersnel. De Corona maatregelen hebben ook nog eens veel impact op de arbeidsmarkt.

Daarom stelt de Nederlandse regering 35 miljoen extra berschikbaar voor ook jouw gratis loopbaanadviestraject. 

Wij doen zo’n traject op basis van je purpose: wij laten je ontdekken wat je purpose is en hoe je daar op een voor jou heerlijke manier je geld mee verdient. Je loopt de deur uit met een advies hoe je deze intrinsieke ambities te realiseren, op een manier die helemaal op je lijf geschreven is.

Interessant? Meld je dan snel aan. Er zijn 50.000 trajecten beschikbaar en in de zomer waren de 20.000 traject binnen een maand vergeven!

Wat krijg je in je traject?

In 4 gesprekken met de loopbaancoach die het best bij je past:

  • Helderheid over je purpose, wie je bent en wat jij goed kunt
  • Een vertaling naar de baan of bedrijfsactiviteit die bij je past
  • Arbeidsmarktscan die inzicht geeft in voor jou kansrijke opties
  • Een plan om je professionele doelen snel te bereiken

En de bonus:
 
  • Het e-book “Nooit Meer Solliciteren” van ALIGHT oprichter Sylvie van den Meerendonk 

Onder begeleiding van jouw persoonlijke coach ga je nadenken over belangrijke levens- en loopbaanvragen: Wie ben je, wat kun en wil je, hoe ziet de wereld eruit waarin je wil leven en welke rol wil jij vervullen om daar vanuit de hoogste vreugde aan bij te vragen? Het resultaat van het Ontwikkeladvies is je wensen vertaald naar het werk of eigen bedrijf en een plan om dat te realiseren

Sylvie heeft in 6 gesprekken mijn professionele ambities helder gemaakt en gezorgd dat ik deze door middel van concrete doelen bereik. In haar werk als loopbaancoach is ze professioneel, persoonlijk en resultaatgericht. Ik raad haar professionele kennis en werkwijze aan eenieder aan die meer grip wil krijgen op zijn of haar ambities.

Koos Boertjens

inmiddels freelance webeditor en contentmanager

Hoe gaat het in zijn werk?

In een intake bespreekt onze office manager of een van de coaches met je wat je situatie is. Als je een voorkeur voor een bepaalde coach hebt neemt die contact met je op. Anders overleggen we samen met jou wie de beste coach voor je is. Die belt je om een afspraak te maken voor een (telefonisch of persoonlijk) kennismakingsgesprek. Als jullie een klik hebben, vraagt de coach de subsidie met je aan. 

Vervolgens kan het traject beginnen: in een viertal gesprekken krijg je inzicht in je persoonlijke kwaliteiten en kansen op de (arbeids)markt. Na het volgen van het Ontwikkeltraject heb je helder wat je diepste drijfveren zijn en op welke manier je daarin in werk vorm aan kan geven. Ook heb je een plan om je profesionele doelen te realiseren.

Kom je in aanmerking voor de subsidie NL werkt door ontwikkeladvies ?

Wil je graag een ontwikkeladvies? De overheid heeft een subsidie in het leven geroepen waar je gebruik van kunt maken. Je moet dan wel aan een van de volgende voorwaarden voldoen:

  • Ben je boven de 18 en heb je nog geen recht op pensioen?
  • Ben je werknemer of flexwerker? Zzp'er of ondernemer? Of werk je op het moment niet?
  • Dan kun je gebruik maken van de subsidie voor het Ontwikkeladvies.

Ben je iemand voor wie werk meer is dan een salarisstrookje? 
Die graag op zijn eigen manier wil bijdragen aan de wereld?
Dan zijn wij er voor jou!

Britt Edelenbosch Weesp/Amsterdam

Britt Edelenbosch Weesp/Amsterdam

Britt is loopbaancoach, met corporate HR ervaring bij ING. Vanuit je essentie zicht krijgen op je loopbaan. Ze helpt in het (h)erkennen, hervinden, herwaarderen om met focus te herpakken. 

Mariëtte de Rooij Den Haag, Rotterdam, Utrecht

Mariëtte de Rooij Den Haag, Rotterdam, Utrecht

Mariëtte is een bevlogen re-integratiecoach, voorheen HR manager. Ze brengt mensen die op zoek zijn naar zingeving in contact met wat écht belangrijk voor ze is en laat ze zo de beste keuzes maken.

Sanne Höweling Haarlem

Sanne Höweling Haarlem

Sanne is organisatieadviseur, HR Consultant, executive (team) coach. Met ervaring als interim-manager en Lean Black Belt certificering.

Sebastiaan Hooft Amsterdam

Sebastiaan Hooft Amsterdam

Sebastiaan is ondernemer en executive coach.  Founders van startups en scaleups gaan samen met Sebastiaan op zoek naar businessmogelijkheden en succes.

Sylvie is purpose gedreven loopbaan- en business coach. Ze laat je je essentie en purpose diep ervaren en ziet oneindige mogelijkheden om die te realiseren.

Je aanmelden voor het gratis traject

Het aanmelden voor het gratis traject is weer mogelijk! De trajecten starten vanaf 1 december. Geef hier je intersse op. Als je wilt dat we je meteen aanmelden voor het programma, zodra het ministerie het weer opentstelt, vul dan ook je geboortedatum in. Dan melden we je meteen op 1 december aan!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Eerst informatie aanvragen