ALIGHTcareers’s team

Sara Kisman

Career coach Amsterdam, Utrecht and het gooi

Sara over haar werk en visie

Ik geloof dat ieder mens unieke talenten heeft, en mijn diepste wens is die bij mensen naar boven te halen.  Mensen te begeleiden in het leren kennen van die talenten en vervolgens in het (her)vinden van de kracht om volgens die talenten te leven.

Mijn kracht is dat ik goed ben in het creëren van een veilige omgeving, waarin je je verhaal kunt doen. Een omgeving zonder oordelen. Hierin kan ik je goed begeleiden in het terugvinden van het contact met jezelf. Vandaar uit help ik je erachter te komen wat jouw talenten zijn. Want talenten heb je zeker, en die zijn uniek! Ook houd ik je een spiegel voor, mocht dat nodig zijn om bepaalde inzichten verwerven en verder te komen in het ontwikkelproces. Wat mij het meeste voldoening geeft is als jij bij mij weggaat met kracht en zelfvertrouwen, én een baan die bij je past.

Als coach begeleid ik mensen die in hun werk en leven tegen zaken aanlopen. Ik werk vanuit verschillende technieken en pas deze aan aan de (leer)stijl van degene die ik coach. Mijn stijl van coachen is open en warm. Ik streef ernaar mijzelf steeds te blijven ontwikkelen en bij te scholen, met als doel de mensen die ik coach optimaal te kunnen begeleiden.

Mijn loopbaan ben ik begonnen in de journalistiek. Het mooiste aan mijn werk vond ik het contact met mensen. Nog mooier vond ik het als ik ze kon verder helpen in hun leven, door ze een stem te geven, en écht naar ze te luisteren. Dit bracht mij tot het besluit een opleiding tot Mastercoach te volgen bij het Europees Instituut. Het beste besluit in mijn leven tot nu toe. Ik heb mijn kennis mogen toepassen in het bedrijfsleven, waar ik werknemers o.a. heb gecoacht richting werk, in het verbeteren van gespreksvaardigheden en het vergroten van zelfvertrouwen.

Mijn hart ligt bij coaching. Maar daarnaast ook bij lekker eten, dansen en reizen.

Ik kijk uit naar een mooie ontmoeting!