GRATIS coaching van de overheid voor jouw nieuwe baan of business

Een gratis traject?

Ben jij werkloos geworden na 12 maart, of dreigt dit binnen 4 maanden te gebeuren, dan krijg je gratis coaching via de overheid.
De overheid investeert in jouw toekomst met de regeling  “Tijdelijke regeling aanvullende crisisdienstverlening COVID-19”. Deze regeling er voor iedereen die werkloos is geworden vanaf maart 2020 of binnenkort werkloos wordt. 

Wij helpen jou bij het creëren van een nieuwe inkomstenbron die helemaal past bij wie jij bent, wat jij leuk vind en waar jij aan wil bijdragen. 

Wat jij krijgt:

Onze visie en aanpak 

Met de regeling “Tijdelijke regeling aanvullende crisisdienstverlening COVID-19” investeert de overheid in jou. Vanwege de grote veranderingen op de arbeidsmarkt, door de corona maatregelen maar ook gewoon om jou een steuntje in de rug te geven. 
Bij ALIGHTcareers geloven we dat we allemaal hier zijn om de wereld een beetje mooier te maken. En we willen iedereen die zich daartoe geroepen voelt helpen om de volgende stap in hun ontwikkeling te zetten. Herken je je daarin? Meld je aan! Wij helpen je met purpose gedreven coaching voelen wat je essentie is en wat je te doen hebt hier op aarde. Druk op de link om je gratis aan te melden! 
Onder begeleiding van jouw persoonlijke coach ga je nadenken over belangrijke levens- en loopbaanvragen: Wie ben je, wat kun en wil je, hoe ziet de wereld eruit waarin je wil leven en welke rol wil jij vervullen om daar vanuit de hoogste vreugde aan bij te vragen? Het resultaat van dit traject is je wensen vertaald naar het werk en een plan om dat te realiseren.

Kom jij in aanmerking voor de gratis subsidie?

De programma’s waar je uit kunt kiezen:

Onze coaches

Sylvie is purpose gedreven loopbaan- en business coach. Ze laat je je essentie en purpose diep ervaren en ziet oneindige mogelijkheden om die te realiseren.
Britt Edelenbosch / Weesp, Amsterdam

Britt Edelenbosch / Weesp, Amsterdam

Britt is loopbaancoach, met corporate HR ervaring bij ING. Vanuit je essentie zicht krijgen op je loopbaan. Ze helpt in het (h)erkennen, hervinden, herwaarderen om met focus te herpakken.
Annemiek Wijnker   /  Amsterdam

Annemiek Wijnker / Amsterdam

Een ervaren coach voor mensen die vastzitten met loopbaanvragen. Na een carrière als redacteur werkte ze bij UWV. Ze heeft ze een geweldig oog voor kwaliteiten bij mensen en kan ze goed helpen met oplossen van belemmerende overtuigingen.
Atilla Mohiddin /        Amsterdam

Atilla Mohiddin / Amsterdam

Atilla is onze coach, trainer en focus expert. Atilla’s missie is jouw leven te verlichten. Door de overvloed van mogelijkheden te zien en verder te ontdekken. Je purpose te voelen en te verdiepen.
Jouw dierbaarste doelen op een ‘brein-slimme’ manier in het leven te zetten.
Sanne Höweler    /  Haarlem

Sanne Höweler / Haarlem

Sanne is organisatieadviseur, HR Consultant, executive (team) coach. Met ervaring als interim-manager en Lean Black Belt certificering.
.

 

Sebastian Oldenzeel / Amsterdam

Sebastian Oldenzeel / Amsterdam

Sebastian is wereldverbeteraar en coach. Zijn specialismes: leiderschap, leraarschap, sportiviteit en burnout.  Hij laat mensen meer bereiken door een focus op passie, plezier en persoonlijke ontwikkeling.
Louise van de Kar / Amsterdam

Louise van de Kar / Amsterdam

Louise is onze coach die graag samen met jou kijkt naar de praktische aanpak van de situatie. Zij richt zich voornamelijk op de startende ondernemers en ondersteunt creëren van een bedrijf waar je passie inzit. 
Jet Harkink / Arnhem

Jet Harkink / Arnhem

Jet is een integer re-integratie coach en systemisch opsteller. Vanuit haar persoonlijke ervaring als uitkeringsgerechtigde, is ze inlevend en bemoedigend. Ze brengt je terug naar jouw gevoel en grootsheid, van waaruit beweging ontstaat naar werk waar jij thuis komt.

Een greep uit onze opdrachtgevers

Wil je een gratis intake of advies? Wij staan voor je klaar! 

Meld je nu aan voor jouw gratis eerste naar jouw nieuwe toekomst in werk! 
Eerst meer informatie?