ALIGHTcareers’s team

Jet Harkink

Jet Harkink in het kort:

Over Jet

Iedereen heeft zijn eigen plek op deze wereld. Mijn missie: ‘Kom thuis, daar waar je alles van jezelf kan laten zien.’
Ik moedig je daarom graag aan om jouw plek te vinden en in te nemen: in jezelf, in contact met de ander, in je huis of op je werk. Bij het innemen van onze plek, ontstaan er warme en liefdevolle verbindingen met onszelf en de ander. Dat is naar mijn mening pas van levensbelang!

Ik vond het echter zelf lastig mijn eigen unieke plek te vinden. Door mijn functionele neurologische stoornis werd ik jaren achtereenvolgend 100% arbeidsongeschikt verklaard. Werk, hobby’s, sport en contacten gingen verloren. Ik ontdekte gaandeweg dat mijn lichaam en gevoelswereld mijn leraar was in het (her)vinden van mijn thuis.

Ik ben volop de wereld van persoonlijke ontwikkeling ingedoken en heb hierin diverse opleidingen en cursussen gevolgd. Met name de opleiding Systemisch Werken is helemaal bij mij gaan horen en heeft voor mij een grootse impact gehad op alle gebieden in mijn leven. Ik heb hierin dan ook mijn werk gevonden.

Met alle passie begeleid ik ook jou naar de werkplek waar jij alles van jezelf kan laten zien. Al je talenten, favoriete bezigheden en ook je eigenaardigheden en raakbaarheden.

Waarom Jet als coach…

Vanuit mijn persoonlijke ervaring als uitkeringsgerechtigde, kan je van mij inleving en bemoediging verwachten. Het verlangen om weer iets bij te dragen, maar ook hoe spannend en uitdagend het kan voelen om terug in het (nieuwe) werkveld te stappen, is mij niet onbekend. Ik ondersteun je graag bij dit innerlijk proces om vandaaruit praktisch naar buiten te bewegen: op weg naar het creëren van jouw droombaan! Laten we er iets moois van maken!

Jet en haar werkwijze

Ik geloof dat wij vanzelf in beweging komen naar werk, wanneer wij daadwerkelijk voelen dat dit kloppend is. Om dit te kunnen voelen, hebben we vaak eerst te vertragen. We hebben stil te staan bij wat er op dit moment speelt en uit te zoeken welke krachten bewust of onbewust meespelen in de huidige situatie.

De juiste vragen stellen is hierin mijn specialiteit. Daarbij werk ik graag met systemische oefeningen en opstellingen. Op een intuïtief en ervaringsgerichte methode voel je waar de ‘pijn’ en de ‘fijn’ zit, waarvandaan jij wilt bewegen.

Wanneer daar de beweging wil ontstaan, kan je van mij een ‘hands-on’ mentaliteit verwachten. We gaan met praktische, concrete acties aan de slag. Ik help je met nieuwe ideeën imponeren en denk kritisch met je mee om jouw droombaan te bouwen.

Naar persoonlijke wens spreken we af in de natuur, bij jou thuis en/of op een neutraal kantoor.

Dit zeggen klanten over Jet

‘Ze stelt de juiste vragen op het juiste moment en dat op een ongelooflijk fijne en vertrouwde manier. De finesse waarmee ze te werk gaat is indrukwekkend en op een zeer fijngevoelige manier wordt je intentie voelbaar gemaakt.’

 

‘Ik heb Jet leren kennen als een integere opsteller die met veel aandacht de opstellingen en systemische oefeningen begeleidt. Ze weet met haar zachte en duidelijke stijl mensen naar hun gevoel te brengen en daarbij veilig aanwezig te zijn. Dat is precies wat mensen in hun grootsheid zet en in beweging brengt.

Bel me gerust!

Wil je met me bespreken wat ik voor je kan betekenen?
Ik hoor graag van je. Als je me een bericht stuurt via ons contactformulier dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!