ALIGHTcareers team

Sanne Höweler

Sanne Höweler in het kort:

Sanne over haar werk en aanpak:

"Als je met je hart kijkt dan vind je altijd je talenten."

Als je met je hart kijkt dan vind je altijd je talenten. Veel mensen zijn niet gewend om met hun hart te kijken en te ervaren wat zij willen in hun werk. Daardoor zitten ze jarenlang op een plek waar ze niet persé blij van worden of tevreden mee zijn. Wanneer je wel op een plek zit waar je blij van wordt, dan is je energie beter, dan produceer je meer en beter werk en gaat werken gemakkelijker. Hier profiteert iedereen van, je werkgever, je klanten, je collega’s en natuurlijk jijzelf. Wees lief voor jezelf en anderen en ga voor werk dat bij je (hart) past. Soms moet je even niet aan werk denken om uit te vinden wat je talenten zijn. Hoe mooi is om deze talenten dan in te zetten voor je werk!

Vanuit mijn missie om iedereen zijn talenten te laten ontdekken, ben ik in 1999 in het bedrijfsleven gestart in arbeidsbemiddeling. Na uitstappen op juridisch vakgebied, ben ik in 2008 gestart in het begeleiding van mensen op het gebied van werk. Dit doe ik door arbeidsbemiddeling, coaching, outplacement en talentmanagement. Daarnaast werk ik nog veel in het bedrijfsleven om bij bedrijven processen zo in te richten dat ze werkbaar zijn voor medewerkers. In 2015 ben in gaan ondernemen en heb ik Cirkel Talent Management opgericht en vanaf 2017 werk ik met plezier met ALIGHTcareers samen.

In mijn aanpak het vinden van je talenten, je missie centraal. Waar word je blij van? Wat zijn je drijfveren? Waar ben je goed in? Wat wil je ontwikkelen? Wat is jouw toegevoegde waarde? Wat wil je graag uitdragen?

Mijn kracht is dat ik overzicht en structuur kan creëren. Hierdoor wordt het gemakkelijker om je talenten en drijfveren te ontdekken en deze te benoemen. Door de vertaalslag te maken van jouw talenten en drijfveren naar werk, is het gemakkelijker om te bewegen naar jouw nieuwe doel. Ik ben nog steeds werkzaam ben in het bedrijfsleven en heb daardoor goed oog en gevoel voor wat er speelt.