ALIGHTcareers’s team

Sebastian Oldenzeel

Sebastian Oldenzeel in het kort

Over Sebastian

Na een burnout op 26 jarige leeftijd, heb ik helder gemaakt waar ik vastliep en hoe ik dat anders kon doen.

Ik ben mezelf de vraag gaan stellen: Welk voorbeeld wil ik zijn? Voor mezelf, mensen om me heen en in mijn geval de kinderen op school waar ik mee werk?

Inmiddels ben ik apetrots op de resultaten! Ik doe namelijk mijn droombaan als coach, leraar én sociaal ondernemer. En heb ik mijn relaties vormgegeven zoals ik ze al tijden eigenlijk écht wilde hebben.
Hierdoor overtref ik mijn verwachtingen voortdurend in mijn favoriete hobbies: Klimmen, Wielrennen en Kitesurfen.
Mijn droom avontuur heb ik  waargemaakt door afgelopen jaar naar Senegal te fietsen.
En ik durf met trots te zeggen dat veel mensen om me heen mij nu ervaren als een positieve inspiratie en een leider door zelf-voorbeeld.

Dit alles heb ik gecreëerd door mezelf actief te trainen de leiding te nemen over mijn leven, mijn dromen heel helder te maken en ze met hele praktische tools te realiseren.Ik geniet hier zó van dat ik het iedereen gun en graag deel vanuit mijn ervaring.

Sebastian en zijn werkwijze

Ik ondersteun jou om ‘Groots te dromen en Praktisch te doen’.

Dit betekent contact maken met jouw purpose en vanuit die krachtigste drijfveer
aan de slag gaan met hele praktische tools om direct tastbare resultaten te creëren die voor jou belangrijk zijn.

Dus wil jij wél helder maken hoe je vanuit jouw passie en levenslust kunt werken, én daar heel praktisch mee aan de slag gaan?

Dan is mijn coaching voor jou een goede keuze.

Waarom Sebastian als coach…

Mijn nieuwsgierigheid, mijn lef om moeilijke vragen met je aan te gaan en mijn vermogen om verbindingen te leggen tussen hele verschillende dingen en mensen om nieuwe mogelijkheden te ontdekken.

Ik kleur graag buiten de lijntjes, ben zeer gevoelig en ik daag je graag uit met scherpe vragen, prikkelende ideeën en humor.

Door mijn persoonlijke ervaringen heb ik affiniteit met:
burn-out, sport, leiderschap, bedrijfsleven, HSP, hoogbegaafdheid, onderwijs, ondernemerschap, dromen waarmaken, een inspirerend voorbeeld zijn in jouw leven.

Bel me gerust!

Wil je met me bespreken wat ik voor je kan betekenen? Ik hoor graag van je. Als je me een bericht stuurt via ons contactformulier dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!