ALIGHTcareers’s team

Louise van de Kar

Louise van de Kar in het kort

Louise over haar werk en visie

Het creëren van mogelijkheden aan de hand van je unieke kwaliteiten, persoonlijkheid om een zinsvolle loopbaan te creëren.

Ruimte geven, integriteit, aandacht en luisteren kenmerkt mij als persoon en coach.

Ik heb in verschillende branches gewerkt; 15 jaar als ondernemer in de reclame, waar ik verantwoordelijk was voor de verkoop, concept ontwikkeling en het begeleiden van projecten. Daar ik mens – en relatie gericht ben ingesteld, goed in luisteren en oplossingsgericht ben ingesteld en van af jongs af aan interesse heb getoond in persoonlijke ontwikkeling, heb ik de switch naar de opleiding van loopbaancoach uiteindelijk gemaakt om mijn ervaring, kennis in mensen en de geleerde kennis in te zetten om mensen te helpen en te ontrafelen in hun zoektocht naar mogelijkheden waar ze tot hun recht komen.

Mijn passie ligt vooral in het begeleiden van startende ondernemers waar ik begeleiding aanbied met een praktische en strategische kijk.

Louise en haar werkwijze

Mijn begeleiding en coaching zorgt ervoor dat onze klanten die na een ziekteproces weer terug kunnen keren naar een betekenisvolle baan, soms indien nodig gaan we samen vooraf een passende werkervaringsplek of een vrijwilligersplek zoeken, waardoor er een eerst weer een ritme structuur wordt aangelegd en het versterken van de belastbaarheid wordt opgebouwd. Voor ieder is er oog en aandacht voor zijn eigen proces.

Coachees omschrijven mij als…

Motiverend, inspirerend, empathisch, betrokken, bevlogen, diepgang, onderzoekend, luisterend en oplossingsgericht.

Bel me gerust!

Wil je met me bespreken wat ik voor je kan betekenen? Ik hoor graag van je. Als je me een bericht stuurt via ons contactformulier dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!