We-Flow: de snelste weg naar purpose realisatie

Een nieuwe manier van “werken”

“Het succces van een interventie hangt af van de staat van bewustzijn van degene die de interventie doet,” zei de CEO van Hanover Insurance, Bill O’Brien. We-Flow is een nieuwe manier van werken die toegang geeft tot een hogere staat van bewustzijn, tot een zogenaamde we-space.  De we-flow practices leren je om contact te maken met datgene wat het allerbelangrijkste voor je is en eenvoudig stappen te maken in het realiseren daarvan.

Wat we-flow is:

Wat als alles wat je nodig hebt, er al is in dit moment? 

Op verschillende terreinen in de wetenschap is naar voren gekomen, dat degene die waarneemt, effect heeft op wat wordt waargenomen. We-flow traint je om de wereld te zien vanuit je ware aard: een van limitlessness.  

Door er steeds  vanuit te gaan dat alles wat we nodig hebben er al is, zijn we in staat om veel meer resources te zien dan we eerder voor mogelijk hielden. Als je dat maar vaak genoeg ervaart, geeft dat een fundamenteel vertrouwen in jezelf en het leven, dat voor veel mensen nieuw is. 

Werken vanuit zen on steroids 

Een van de dingen die We-Flow bijzonder maakt, is dat we ons niet alleen bewust worden van onze intenties en beoogde reusltaat, maar ook van de staat waarin we ons bevinden. Daarbij trainen we onszelf om bewust onze staat te kiezen en makkelijker de dingen te doen die het belangrijkste zijn voor ons in de wereld.

Het belangrijkste basis principe van We-Flow is vrijheid. In onze maatschappij en vooral op het werk, zijn er allerlei conventies en ongeschreven regels, waar we ons 

Wil jij deze geavanceerde bewustzijnstechnologie uitproberen? 

Een greep uit de reacties van de mensen na een We-flow sessie:

Jason Digges,
Co-founder & Teacher at Authentic Relating Training
We-flow is my map to have a massive amount of fun while having a huge amount of things done! I am so installing this in my life.
Adam el Jaouhari
Entrepreneur and Engineer
We-flow gives me an amazing new way of getting things done. It brings a lot of ease, beauty and fun. I am discovering new capacities in myself I didn’t know that were there before. I feel freeer, more im-pactful and useful to the world, and more in control of where I am going. Also, We-flow is a space that creates a fertile ground for amazing ideas and pro-jects to emerge. All of this in a network of inspiring and warm relationships, that feels just so sacred.

Enkele van onze We-Flow Stewards

Lore Blancke, Stockholm

Lore Blancke, Stockholm

Lore Blancke is WeFlow steward die in staat is om zeer diep aanwezig te zijn bij de mensen die ze begeleidt. Naast We-Flow stewards is ze intimiteitscoach en trauma release coach.

Sylvie van den Meerendonk Amsterdam

Sylvie van den Meerendonk Amsterdam

Sylvie is al lange tijd een gepassioneerde practicioner van We-Flow en heeft in 2021 de opleiding tot We-Flow Steward gevolgd. Ze heeft de practices ook in ALIGHTcareers en haar andere bedrijf Brave Horizons geïmplementeerd.

Juliana Machado, Sao Paulo

Juliana Machado, Sao Paulo

Juliana is een sprankelende We-flow steward met een achtergrond in Agile coaching, community building en peer led learning experiences. Haar super power is haar enorme hart en haar vermogen om mensen echt te zien en te waarderen. Taal: Portugees en Engels.

Meld je nu aan voor een gratis taster sessie! 
Eerst meer informatie?