ALIGHTcareers team

Britt Edelenbosch

Britt in het kort:

Over Britt

Mensen helpen zin in hun werk te hebben en te houden dat is waar ik het voor doe.  Een “plek laten innemen” waar ze zich veilig voelen. Weerbaar. Van waarde en betekenis zijn. Voldoening ervaren. Dat ze aansluiting vinden met zichzelf. En de verandering die ze willen doormaken gaan voelen, helder krijgen en uitvoeren.  
Ik gun iedereen het waanzinnige gevoel van “in je element zijn” met iets doen waarmee je het mooiste van jezelf en in verbinding met anderen naar boven haalt.  Betrokken ondersteun ik bij het bezinnen op je loopbaan/carrière om opnieuw te kunnen kiezen wat van waarde is. Concrete plannen maken en stappen zetten om de loopbaandromen/ideeën te realiseren.

Britt over haar werk

Sinds 2017 begeleid ik als loopbaancoach en re-integratiecoach mensen in het bewust worden van hun waarden en mogelijkheden. Ze ontdekken/hervinden hun motivatie/talenten. Verkrijgen helderheid en herpakken zich vol vertrouwen om doelen op het gebied van persoonlijke groei/ professionele ontwikkeling te bereiken. Doelen die in lijn liggen met de meest passende haalbare bestemming.  

Vanaf 2000 werkzaam in het HR werkveld: HR Adviseur, HR Consultant, HR Casemanager. Ik vervulde de rollen van sparringspartner, adviseur, coach, klankbord. Aandachtgebieden: Performance management, Employability, Learning & Development,  Verzuimbegeleiding, Onboarding, Reorganisaties. Samen met het management een continue fit bewerkstelligen tussen organisatie, klant en omgeving. Medewerkers en managers met veel plezier, inzet, betrokkenheid, enthousiasme geadviseerd, gemotiveerd en begeleid “in hun reis” binnen de organisatie.

Britt en haar werkwijze

Ik heb oog voor jouw proces zonder daarbij het doel uit het zicht te verliezen. Je krijgt een heldere kijk op wat aanwezig is maar misschien nog verborgen is.  Samen onderzoeken om van “HIER naar DAAR” te kunnen gaan bewegen. Je laten voelen wat mogelijk en gewenst is.

Dit zeggen klanten over Britt

Enthousiast, empathisch, praktisch, verdiepend, creatief, resultaatgericht. Britt voelt haarfijn aan welke interventies en oefeningen ondersteunend zijn in het zoekproces naar antwoorden voor een passende en haalbare interne of externe loopbaanstap. 

Bel me gerust!

Heb je nog vragen of wil je graag kosteloos en vrijblijvend kennismaken met mij en mijn aanpak, neem dan gerust contact op. Ik zie je bericht graag tegemoet!

“What feels like the end is often the beginning”