ALIGHTcareers team

Britt EdelenboschBritt in het kort:

Over Britt

Ik creëer de ruimte om jezelf opnieuw uit te vinden in relatie tot wat je hier te doen hebt en in welke setting dit mogelijk zou kunnen zijn.  Kiezen wat van waarde is en hoe en waar dit vorm te geven is.

Britt en haar werkwijze

Mijn begeleiding en coaching zorgt ervoor dat professionals en managers die in of na een ziekteproces terugkeren naar werk (eigen of passend werk) vanuit hun essentie helder krijgen wat ze hier te doen hebben  en willen bijdragen aan de wereld/maatschappij. Welk werkveld, organisatie, expertise, functie, rol is van waarde/betekenis en  geeft voldoening & plezier.

Ze worden zich meer bewust van hun waarden en potentieel, ontdekken/herontdekken motivatie en talenten, verkrijgen duidelijkheid en (zelf-)vertrouwen, bereiken persoonlijke groei en ontwikkelen professionele doelen die in overeenstemming zijn met wie ze willen zijn. 

Ik volg jouw proces zonder daarbij de doelen en wensen uit het oog te verliezen. Je verkrijgt inzichten en ervaart wat bewust en onbewust aanwezig is om van “HIER naar DAAR” in beweging te komen.

Dit zeggen klanten over Britt

Enthousiast, begripvol, empathisch, verdiepend, praktisch, creatief, resultaatgericht. Britt voelt goed aan wat bijdraagt in mijn zoekproces naar een voor mij vervullende job.. 

Bel me gerust!

Heb je vragen of wil je graag gratis en vrijblijvend kennismaken met mij en mijn aanpak, neem dan gerust contact op. Ik zie je bericht graag tegemoet!

“What feels like the end is often the beginning”