UWV Modulaire re-integratiediensten

Klaar voor de reis naar de rest van je leven

Wat zijn de Modulaire re-integratiediensten van UWV?

Het UWV biedt voor klanten die arbeidsongeschikt zijn de trajecten ‘Naar Werk’ & ‘Werkfit’ aan. Wanneer kandidaten ‘werkfit’ zijn, kunnen ze beginnen aan een traject ‘naar werk’. In de praktijk blijkt dat niet iedereen klaar is om direct te starten met een Werkfit traject. Voor deze groep kandidaten bieden we modulaire re-integratiediensten aan.

BEGELEIDING TIJDENS SCHOLING

Doel: het succesvol afronden van een door UWV ingekochte opleiding.

Onze werkwijze: de beste tips en trucs voor het leren, coaching tijdens je opleiding, voor het opstellen van een studieplan-van-aanpak dat helemaal bij jou past en coaching op het bereiken van je doelen en overwinnen van je belemmerende overtuigingen en zelfsabotage.

PARTICIPATIE INTERVENTIE

Doel: het In kaart brengen van belemmeringen die je ervaart en je ondersteunen bij het verwerken van belemmeringen en emoties.

Onze werkwijze: aansluiting vinden door laagdrempelig vertrouwen te wekken, handvatten bieden en acties opzetten om belemmeringen te beperken.

BEVORDEREN MAATSCHAPPELIJKE DEELNAME

Doel: het verhogen van je functioneren waardoor je een activiteit in groepsverband buitenshuis kunt doen.

Onze werkwijze: Opbouwen van je vertrouwen, het inventariseren van je levensstijl en belemmeringen, het onderzoeken welke activiteit buitenshuis vaststellen, inregelen en begeleiden.

Voor wie is dit traject?

De UWV MODULAIRE RE_INTEGRATIEDIENSTEN zijn voor iedereen die graag iets wil bijdragen in de wereld maar nog niet toe is aan een re-integratietraject. Als je niet weet wat er bij je past, neem dan contact met ons op, dan kijken we in een vrijblijvend gesprek wat jou kan helpen om de volgende stap te nemen.

Vraag nu je gratis en vrijblijvende klikgesprek aan!

Wil jij met de modulaire trajecten je voorbereiden om weer aan het werk te gaan de baan of business die bij je past? Bel dan met onze telefoondienst om teruggebeld te worden door één van onze coaches. Of vul dit contactformulier in en wij bellen je om een vrijblijvende intake te doen. We staan voor je klaar.

Hoe gaat het verder?

We kijken altijd samen met jou in een telefoongesprek wie van onze coaches het beste bij je past. Die belt je vervolgens om een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met je in te plannen, op een van onze kantoren of via videobellen (Zoom, Skype, Facetime. Whatsapp) of telefoon.

Wij zijn er om jou bij je purpose te brengen en zeggen het ook als we denken dat iemand anders je beter van dienst kan zijn.

We horen graag van je!

Sylvie van den Meerendonk, oprichter van ALIGHTcareers

PS Een kennismaking is helemaal gratis en vrijblijvend dus vul meteen je gegevens in!

A selection of our clients