Sollicitatiecoaching

Job finding programma van 10 weken

Verover de baan van je leven

Met het zetten van de juiste stappen wordt iedere wens werkelijkheid

Weten wat je wil is essentieel voor een gelukkig leven. Er je brood mee kunnen verdienen ook. In het sollicitatiecoaching programma leg je in zes werksessies een stevig fundament om op te vallen op de arbeidsmarkt. En snel uitgenodigd te worden én aangenomen te worden voor die leuke baan.

Wil je loopbaanbegeleiding in de omgeving van Amsterdam? Of heb je nog vragen, mail me dan op sylvie@alightcareers.nl of bel me op (06) 41370035.

Sylvie heeft in 6 gesprekken mijn professionele ambities helder gemaakt en gezorgd dat ik deze door middel van concrete doelen bereik. In haar werk als loopbaancoach is ze professioneel, persoonlijk en resultaatgericht. Ik raad haar professionele kennis en werkwijze aan eenieder aan die meer grip wil krijgen op zijn of haar ambities.

Koos Boertjens

inmiddels freelance webeditor en contentmanager

Resultaat

Deelnemers aan dit programma worden direct meer uitgenodigd voor gesprekken. Ze vinden vaak binnen drie maanden de baan die ze zoeken.

Na afloop van het programma heb je de volgende concrete instrumenten in handen

Programma Sollicitatiecoaching

Het sollicitatiecoaching programma is individueel en duurt meestal tien weken. In zes sessies komt bijvoorbeeld aan bod:

Voor wie

Sollicitatiecoaching is speciaal bedoeld voor:

Voor wie niet

Sollicitatiecoaching is niet bedoeld voor jou als je:

Start sollicitatiecoaching

Vragen

Wil je loopbaanbegeleiding in de omgeving van Amsterdam? Of heb je nog vragen, mail me dan op sylvie@alightcareers.nl of bel me op (06) 41370035.

Direct informatie aanvragen

A selection of our clients

Aanmelden Sollicitatiecoaching​

Aanmelden voor een vrijblijvend intakegesprek? Wanneer je na het eerste gesprek denkt dat de sollicitatiecoaching je niet gaat helpen, breng ik je geen kosten in rekening. Je kunt dus zonder risico kennismaken met het programma. Meld je daarom meteen aan voor een kennismaking!