Career coaching

Ontdek waar je van houdt en je hoeft nooit meer te werken.

Ontdek je purpose en maak er je werk van

Loopbaancoaching: programma van 10 weken voor een helder loopbaanplan

Mensen die genieten van hun werk zijn energieker, gezonder en bovenal gelukkiger. Met een rake beroepskeuze voel je je dus lekkerder. Met loopbaanbegeleiding Amsterdam ga je daar snel naar op weg. In twee of drie gesprekken weet jij wat je wil.

Wil je loopbaanbegeleiding in de omgeving van Amsterdam? Of heb je nog vragen, mail me dan op sylvie@alightcareers.nl of bel me op (06) 41370035.

Sylvie heeft in 6 gesprekken mijn professionele ambities helder gemaakt en gezorgd dat ik deze door middel van concrete doelen bereik. In haar werk als loopbaancoach is ze professioneel, persoonlijk en resultaatgericht. Ik raad haar professionele kennis en werkwijze aan eenieder aan die meer grip wil krijgen op zijn of haar ambities.

Koos Boertjens

inmiddels freelance webeditor en contentmanager

Resultaat loopbaancoaching Amsterdam

Na afloop van het loopbaancoaching programma weet je wat werk voor jou écht voldoening geeft, wat je wilt bijdragen en ken je je eigen definitie van succes. Je hebt een overzicht van je werkwensen, je drijfveren en talenten. Van jouw voorwaarden voor een gelukkig werkend leven.

Je weet precies wat je wilt doen, in welke werksituatie en met welke mensen. Dat maakt het makkelijk om op overtuigende en zelfverzekerde wijze op pad te gaan en je droomwerk te realiseren. We vatten dat samen in een sollicitatiestrategie en loopbaanplan.

Programma loopbaancoaching

Loopbaancoaching omvat een programma van tien weken. In zes gesprekken van anderhalf uur komt aan bod:

Voor wie

Loopbaancoaching is speciaal bedoeld voor:

Voor wie niet

Loopbaancoaching is niet bedoeld voor jou als je:

Career coaching

Vragen

Wil jij de baan gaan vinden die écht bij je past? Of heb je nog vragen, mail me dan op sylvie@alightcareers.nl of bel me op (06) 41370035.

Ja, neem contact met me op!

A selection of our clients