ALIGHTcareers’s team

Atilla Mohiddin

Atilla Mohiddin in het kort

Over Atilla

Mijn reis in purpose heeft me ook de nodig frictie cadeau gedaan. Een tijd gewerkt als econoom, in loondienst. Dat was ‘m niet. Na een flinke dip, het trainersschap ontdekt. Anderen ondersteunen in hun weg naar meer
vrijheid in hun werk, was een grote verademing.

Mijn nieuwsgierigheid stuwt me altijd naar voren. Altijd verbonden met: wat is het in ons menszijn dat ons (naar geluk en zin) beweegt? Zo kwam coachen in het zicht.

Dit is waar ik moest aankomen! Hoe natuurlijk voelt dit! Connecten met mensen en ze verder helpen. Simpel. En daarbij mag ik alles gebruiken wat ik zelf geleerd heb.

Mijn recente nieuwsgierigheidsflow: verdieping van het ‘denken-voelen- weten’ naar ‘lichaam-brein-voeding-energie’. Zowel hardcore science als het paradigma van Ayurveda; super inspirerend!

Passie
Bewegen! 5Rithms dansen, boksen, klauteren in de speeltuin. Door inspanning kunnen ontspannen. Daar sterk mee verbonden: meditatie- practices. Hoe ons lichaam richting geeft en informatie laat zien. Dagelijks purpose geven aan de dag, in mijn ochtend ritueel. Kleine acties, grote impact.

Waarom Atilla als coach…

Mijn purpose is het leven van anderen verlichten. Hun leven wat lichter maken. ‘Een lichtje schijnen op’.
En wanneer we op frictie of lastigheden stuiten, in te laten zien dat het informatie is. Informatie over ons leven, werk, relaties; juist zaken waar we van houden. Ik help de zin van frictie te zien, zodat we het gebruiken waarom het zich aandient: om dieper te leren in onze levenslessen. Om dieper in purpose te leven.

Ik zie mijn rol om de ander te begeleiden in dit onderzoek. Liefdevol, sensitief en oprecht.

Atilla en zijn werkwijze

Ik ben groot voorstander om vragen samen te onderzoeken. Om niet alles meteen te willen begrijpen en op te lossen. Om naast het denken, meer informatiebronnen te betrekken. Wat we voelen bij het onderwerp. Zeker ook wat we er intuïtief over weten.

Vanuit Transformational Presence gebruik ik werkvormen om deze informatie naar boven te halen. Ze te verbinden met elkaar. En zo het plaatje compleet te krijgen. Dan komen we snel tot de kern. Dus geen urenlang gepraat. Om een vorm te vinden voor datgene wat je wilt veranderen, houd ik van
het ‘Tiny Habits’-concept. Nieuw gedrag super easy houden, zodat je ze makkelijk volhoudt. Dan blijven de eerste stappen duurzaam en groeit je
vertrouwen door te pakken.

Focus expert
Dat lichter maken, doe ik ook als trainer en focus expert. Snap hoe je hersenen werken en pas je manier van doen aan. Gaat het werk met veel minder moeite. En krijgen we veel meer gedaan. Houd je bakken
energie over voor de zaken die ons aan het hart gaan. Ook fijn voor thuis. Als je hierin stappen wilt maken: is ook beschikbaar voor je.

Jouw fantastische dag
Je waanzinnig toffe nieuwe wensen echt mogelijk maken: hoe ga je dat elke dag doen? Wat kan je bijvoorbeeld in de ochtend doen om je verbonden te voelen met de belangrijkste dingen in je leven? Om toch
ergens zingeving te vinden. Hier komen twee lievelingsgebieden samen: Breinwetenschap en
meditatie-practices. Dagelijks zin geven en hoe je dat praktisch doet. Wat een verschil een Ochtend Routine oplevert! Biedt een zinnig en haalbaar plan voor de rest van de dag. Slim, mindful en met focus door je dag wandelen. Ook voor het einde van de dag is er een Avond Routine beschikbaar om de mind tot rust te laten komen en de kwaliteit van slapen te verbeteren. Geen hogere wiskunde, wel je best doen.

Bel me gerust!

Wil je met me bespreken wat ik voor je kan betekenen? Ik hoor graag van je. Als je me een bericht stuurt via ons contactformulier dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!