Over ALIGHTcareers Amsterdam

Jouw purpose is waar wat jij te gek vindt en wat de wereld nodig heeft samenkomen

ALIGHTcareers heeft als doelstelling:

Iedereen doet het werk waar 'ie voor bedoeld is (en het meest van geniet).

Wij geloven dat we allemaal een plek op de arbeidsmarkt hebben waar we het meest tot ons recht komen. Een plek waar we schitteren. Het meest gelukkig zijn. Dat is óók de plek waar we het meest van waarde zijn. En de grootste kans hebben op een duurzame loopbaan met voldoening.

Daarom bieden we purpose-gedreven re-integratie aan: we zetten mensen op het spoor van hun missie. Ten diepste te weten wie ze zijn en waarom ze op aarde zijn, geeft instant eigenwaarde. En dat vertalen we vervolgens naar een baan of bedrijfsidee dat écht bij ze past. Zo zorgen we dat mensen uit zichzelf in beweging komen.

ONZE MISSIE

Onze missie is om iedereen hun purpose te laten ontdekken en hun oneindige mogelijkheden om die te realiseren. En vervolgens onze klanten met raad en daad in staat stellen daadwerkelijk de baan of business te realiseren vinden die een uitdrukking is van hun levenmissie en hun kwaliteiten.

Wil je loopbaancoaching in de omgeving van Amsterdam? Of heb je nog vragen, mail me dan op sylvie@alightcareers.nl of bel me op (06) 41370035. 

ALIGHTcareers helpt je een loopbaan en leven met purpose te realiseren

Bij het vinden van die droombaan heb je ook te maken met je marktwaarde. ALIGHTcareers combineert daarom instrumenten vanuit psychologie en loopbaancoaching met inzichten uit de marketing. Zodat je jezelf aantrekkelijk maakt voor werk- en opdrachtgevers en snel werk of business vindt dat bij je past.

ISinds 2004 coachte en trainde de founder van ALIGHTcareers, Sylvie van den Meerendonk, honderden professionals bij het ontdekken én realiseren van de baan die aansluit bij hun purpose. 

ALIGHTcareers helpt je je drijfveren, compententies en waarden te ontdekken en daarmee je missie in werk. Vervolgens helpt ALIGHT je wat je graag wil doen vertalen naar een vak waar vraag naar is.

Bij het vinden van die droombaan heb je ook te maken met je marktwaarde. ALIGHTcareers combineert daarom instrumenten vanuit psychologie en loopbaancoaching met inzichten uit marketing en (nieuwe) media. Zodat je jezelf aantrekkelijk maakt voor werk- en opdrachtgevers en snel werk vindt dat bij je past.