Bel ons op: 020-8908131

De coaches, adviseurs en trainers van ALIGHTcareers

ALIGHTcareers heeft zeven vaste consultants, die werkzaam zijn als coach, adviseur en trainer.

Sylvie van den Meerendonk is de oprichter van ALIGHTcareers. Ze is NOLOC en CMI register loopbaanprofessional en is sinds 2004 werkzaam als outplacement adviseur, loopbaancoach, trainer en business coach.

Annemiek Wijnker is ervaren re-integratiecoach. Ze heeft bij het UWV gewerkt en daarna bij een re-integratiebureau. Ze houdt van dans, is sensitief en levenslustig. Ze doorziet mensen goed en kan feilloos kwaliteiten in mensen herkennen.

Stéphane Segatori is een consultant en coach van Franse origine (en mondo zen facilitator), die een supereffectieve en inspirerende integral werkmethode heeft ontwikkeld, Practical Collective State. Hij spreekt Engels en Frans.

Sara Kisman is een spontane Mastercoach met diepgang. Ze heeft ruime ervaring als intercedent en als interne coach in het bedrijfsleven. Ze heeft de gave om mensen meteen op hun gemak te stellen en ze te inspireren tot actie.

Sanne Höweler is een ervaren coach met ruime ervaring in het bedrijfsleven, met een no nonsense aanpak. Haar aanpak is gericht op actie en resultaat. Ze weet wat je nodig hebt om te komen waar je wil, en zorgt ervoor dat je jezelf niet voor de gek houdt.

Ja, bel mij voor een gratis intake!