Bel ons op: 020-8908131

De coaches, adviseurs en trainers van ALIGHTcareers

ALIGHTcareers heeft zeven vaste consultants, die werkzaam zijn als coach, adviseur en trainer.

Sylvie van den Meerendonk is de oprichter van ALIGHTcareers. Ze is NOLOC en CMI register loopbaanprofessional en is sinds 2004 werkzaam als outplacement adviseur, loopbaancoach, trainer en business coach.

Sylvia Duijm is high impact coach/counselor en trainer sinds 1985. Ze is gespecialiseerd in levens- en loopbaanvragen van mensen die zichzelf in de weg zitten. Ze helpt mensen om dichterbij zichzelf te komen en vanuit contact met zichzelf te leven en werken.

Annemiek Wijnker is ervaren re-integratiecoach. Ze heeft bij het UWV gewerkt en daarna bij een re-integratiebureau. Ze houdt van dans, is sensitief en levenslustig. Ze doorziet mensen goed en kan feilloos kwaliteiten in mensen herkennen.

Stéphane Segatori is een consultant en coach van Franse origine (en mondo zen facilitator), die een supereffectieve en inspirerende integral werkmethode heeft ontwikkeld, Practical Collective State. Hij spreekt Engels en Frans.

Sara Kisman is een spontane Mastercoach met diepgang. Ze heeft ruime ervaring als intercedent en als interne coach in het bedrijfsleven. Ze heeft de gave om mensen meteen op hun gemak te stellen en ze te inspireren tot actie.

Lotte Jongbloed is een ervaren recruiter, die het coachingspad is opgegaan. Ze is iemand die met zoveel aandacht naar je luistert, dat je zelf ook veel beter hoort wat je zegt. Ze is goed in het delen van de laatste trucs op het gebied van sollicteren, maar nog beter is ze in het begeleiden van mensen in het proces van zichzelf leren kennen.

Sanne Höweler is een ervaren coach met ruime ervaring in het bedrijfsleven, met een no nonsense aanpak. Haar aanpak is gericht op actie en resultaat. Ze weet wat je nodig hebt om te komen waar je wil, en zorgt ervoor dat je jezelf niet voor de gek houdt.

 

 

 

 

 

 

 

Ja, bel mij voor een gratis intake!