ALIGHTcareers team

ALIGHTcareers heeft elf consultants die werken als coach, consultant, trainer of alledrie.

Sylvie van den Meerendonk

Sylvie van den Meerendonk

Oprichter van ALIGHTcareers. Haar missie is om mensen te verbinden met hun levensdoel en hen hun leven te laten leiden vanuit zelfverbinding. Ze is auteur van het boek 'Nooit Meer Solliciteren' en gespecialiseerd in het begeleiden van ondernemers.

Meer over Sylvie
Britt Edelenbosch

Britt Edelenbosch

Britt is loopbaancoach, met corporate HR ervaring bij ING. Vanuit je essentie zicht krijgen op je loopbaan. Ze helpt in het (h)erkennen, hervinden, herwaarderen om met focus te herpakken. 

Mariëtte de Rooij

Mariëtte de Rooij

Mariëtte is een bevlogen re-integratiecoach, voorheen HR manager. Ze brengt mensen die op zoek zijn naar zingeving in contact met wat écht belangrijk voor ze is en laat ze zo de beste keuzes maken.

Sara Kisman

Sara Kisman

Sara is een vlotte en oplossingsgerichte coach, die altijd mogelijkheden ziet om mensen bij hun intrinsieke doelen te krijgen.

Meer over Sara
Emilie Plouvier

Emilie Plouvier

Emilie is een energieke en positivistische coach die zoveel mogelijk mensen naar het leven van hun dromen wil leiden. Dankzij haar ervaring als researcher, documentaire- en televisiemaker leerde ze snel en efficiënt de essentie van mensen en hun verhalen uitpuren.

Meer over Emilie
Atilla Mohiddin

Atilla Mohiddin

Coach, trainer en Focus expert. Atilla’s missie is jouw leven te verlichten. Door de overvloed van mogelijkheden te zien en verder te ontdekken. Je purpose te voelen en te verdiepen.
Jouw dierbaarste doelen op een ‘brein-slimme’ manier in het leven te zetten.

Meer over Atilla
Annemiek Wijnker

Annemiek Wijnker

Een ervaren rehabilitatiecoach. Na een carrière in de ICT werkte ze bij UWV en daarna in een rehabilitatierol. Ze houdt van flamenco. en is erg gevoelig en heeft een grote levenslust. Ze heeft een geweldig oog voor kwaliteiten bij mensen.

Meer over Annemiek
Louise van de Kar

Louise van de Kar

Louise is onze office manager en ziet erop toe dat klanten snel gematcht worden met de best passende klant.

Sanne Höweler

Sanne Höweler

Sanne is een doortastende loopbaancoach, organisatieadviseur, HR consultant en executive (team) coach. Met ervaring als interim-manager en Lean Black Belt certificering.

Meer over Sanne
Sebastiaan Hooft

Sebastiaan Hooft

Sebastiaan is ondernemer en executive coach. Founders van startups en scaleups gaan samen met Sebastiaan op zoek naar businessmogelijkheden en succes.

Sebastian Oldenzeel

Sebastian Oldenzeel

Sebastiaan is coach, leraar én sociaal ondernemer.
Door zijn eigen ervaringen wil hij iedereen helpen om helder te maken hoe je vanuit jouw passie en levenslust kunt werken, én daar heel praktisch mee aan de slag gaan.

Meer over Sebastian