Ontdek je purpose & maak er
je baan of business van

Wij zijn ALIGHTcareers. Wij helpen mensen te voelen wat hun essentie is en waarom ze op de wereld zijn. Wat de kwaliteiten en competenties zijn die om optimaal tot hun recht te komen, welke waarden en doelen écht belangrijk voor ze zijn. Kortom: hoe hun werk en leven eruit moet zien om op een diep level de moeite waard te zijn.

En dat is pas het begin. We helpen mensen óók om hun dromen daadwerkelijk te realiseren: om de baan te vinden die de meest precieze uitdrukking is van wat je wilt bereiken, of het bedrijf op te richten dat helemaal bij je past. Daarvoor geven we strategieën die voor ons en voor inmiddels meer dan 1000 van onze klanten succesvol zijn geweest.

Ontdekken waar jouw vuur en wat de wereld nodig heeft bij elkaar komt

For the employees of your organizations

Voor UWV klanten

Wat wij doen voor WIA, WAO, WAJONG en Ziektewet klanten en WW’ers die arbeidsongeschikt zijn (>35%)

Voor professionals, executives en (startende) ondernemers


ALIGHTcareers doet purpose gedreven (loopbaan)coaching, re-integratie en outplacement voor mensen die wat willen betekenen in deze wereld.

Vind antwoord op de vragen:

  • Wie ben ik en wat is mijn purpose?
  • Wat zijn mijn waarden en kwaliteiten?
  • Hoe vertaal ik dat naar een functie of bedrijfsactiviteiten?
  • Welke stappen kan ik zetten om die baan of business te realiseren?
  • Hoe ontwikkel ik mijn mindset en bereik ik m’n werkwensen op (mijn) tijd?

ALIGHT

bn.
1. Brandend -> In brand, aan, verlicht
2. Vlammend, in lichterlaaie
3. (figuurlijk) stralend

Bron: Van Dale

A selection of our clients


Google Reviews voor ALIGHTcareers

Annemiek is in staat om de juiste vragen te stellen. Vragen die je aan het denken zetten, waardoor je verbanden legt waarvan je je niet bewust bent. Tegelijk laat zij je zelf ook het initiatief nemen van je eigen leer- en ontwikkelingstraject. Ik kreeg concrete handvatten hoe ik moest omgaan met moeilijke momenten. Dit gaf mij de mogelijkheid om anders met situaties om te leren gaan. Annemiek ik ben dankbaar voor de adviezen en de eerlijke en open gesprekken die we hebben gevoerd. Ze hebben geleid tot positieve veranderingen die voor zowel mezelf als mijn omgeving duidelijk merkbaar zijn. Bedankt Annemiek wijnker.
Malika Aoulad
2022-05-14
Sylvie heeft mij een serie aan sessies gegeven en door haar heb ik eindelijk mijn verhaal, mijn propositie en online presence op een niveau weten te brengen, waar ik eindelijk tevreden over ben.
Erik van Nieuwburg
2021-09-29
Vanuit een totaal ander perspectief dan standaard loopbaan coaching naar mijn huidige manier van doen gekeken en wat ik kan doen om het nog meer bij mezelf aan te laten sluiten.
Christa Lerna
2021-09-29
super blij met de coaching van Alight careers. Sebastian heeft in 4 gesprekken heel helder kunnen spiegelen waar ik me kan ontwikkelen en verbeteren en mijn talenten en waarden kan inzetten om succesvol te worden in wat ik wil bereiken. Heel veel dank
Christien Wiegerink
2021-09-29
Super coach Emilie. Wat je met humor, spiegelen, goede gesprekken, e.d. allemaal voor elkaar kan krijgen.. heel waardevol. Echt een aanrader!!!
Selina Vd Geld
2021-09-28
Sylvie coached me to find my passion for the type of job I was looking for. She helped me gain the strength to believe in possibilities, rather than coming up with excuses to change my work-path and life. I would hands down recommend ALIGHTcareers to people that are "struggling" to find their passion in their work routine and am really thankful to be able to experience my growth and opportunities.
L joosen
2021-09-22
Hele fijne gesprekken gehad die me erg geholpen hebben. Absoluut een aanrader! Heel fijn bedrijf.
Ayla
2021-09-17
Dankbaar voor de waardevolle sessies met Sylvie! <3
Simon Damstra
2021-09-15
Dankzij de loopbaanbegeleidingssessies met Sylvie heb ik de stap durven nemen mijn hart te volgen en een hele andere richting op te gaan, hiervoor een opleiding te doen en met goed gevolg af te ronden en mijn eigen bedrijfje te starten. Zij heeft mij net dat zetje gegeven dat ik nodig had en daar ben ik haar erg dankbaar voor!
Ingrid Ponit
2021-08-26
Heel veel inzichten en tools mogen ontvangen, ben hier echt onwijs op weg geholpen om helderheid te creëren. Mariëtte is een fijn oprecht mens met goeie mensenkennis en luistert écht naar je.
Shari Hamelijnck
2021-08-20

Yes, call me for a free intake!