Gratis 6 maanden coaching
als je (even) niet aan werk of ondernemen bent

Een gratis traject?

SDWorx doet een project voor de overheid. Voorwaarde is dat een deel van de opbrengst wordt gebruikt voor een project dat iets terug geeft aan de samenleving. Daarom hebben ze ons gevraagd om dat voor ze te doen. Zo kunnen wij dit traject van 6 maanden nu gratis coaching
Echt? Echt! 
 
Er zijn 6 plekken beschikbaar!

Wat jij krijgt (t.w.v. 3400 EURO!):

Onze visie: met je werk of je eigen bedrijf 

bouw je de wereld die je wil

Bij ALIGHTcareers geloven we dat we allemaal hier zijn om de wereld een beetje mooier te maken. En we willen iedereen die dat wil helpen om de volgende stap in hun werk te zetten. Herken je je daarin? Meld je aan! Wij helpen je met purpose coaching voelen wie je echt bent en wat je te doen hebt hier op aarde. Druk op de link om je gratis aan te melden! We zien je graag in december!
Onder begeleiding van jouw persoonlijke coach ga je nadenken over belangrijke levens- en loopbaanvragen: Wie ben je, wat kun en wil je, hoe ziet de wereld eruit waarin je wil leven en welke rol wil jij vervullen om daar vanuit de hoogste vreugde aan bij te vragen? Het resultaat van het Ontwikkeladvies is je wensen vertaald naar het werk of eigen bedrijf en een plan om dat te realiseren.

Onze coaches

Annemiek Wijnker

Annemiek Wijnker

Annemiek is een bevlogen coach die goed is in het vinden van de rode draad in het leven van klantene n en dit vertalen naar werk dat daarbij past.
Sebastian Oldenzeel

Sebastian Oldenzeel

Sebastian is persoonlijk, luisterend, motiverend en inspirerend. Een heldere spiegel die waar het nodig is je ook echt even op scherp zet. Van dromen naar praktische aanpak. Een fijne vervolgstap op jouw persoonlijke pad.
Britt Edelenbosch

Britt Edelenbosch

Britt is loopbaancoach, met corporate HR ervaring bij ING. Vanuit je essentie zicht krijgen op je loopbaan. Ze helpt in het (h)erkennen, hervinden, herwaarderen om met focus te herpakken. 
Louise van de Kar

Louise van de Kar

Louise heeft een achtergrond in de reclame en helpt mensen graag met praktische vraagstukken over werk en ondernemerschap.
Elisabeth  is een doortastende, hartelijke  coach met humor en pit. Ze heeft veel ervaring met jongeren, maar is er voor iedereen.
Sylvie is purpose gedreven loopbaan- en business coach. Ze laat je je essentie en purpose diep ervaren en ziet oneindige mogelijkheden om die te realiseren.

Hoe gaat het in zijn werk?

1. Aanmelding en inventariseren van je vraag en wensen

Als je je aanmeldt, ontvang je een bevestigingsmail. Daarin staat een link naar een vragenlijst met alles wat we moeten weten om je te kunnen matchen met de beste coaching voor jou.

2. Bekijken van de aanvragen

Wij kijken op 10 december naar alle mensen die zich hebben aangemeld, en matchen de 6 meest passende kandidaten met een coach die bij ze past.

3. Match met de best passende coach

Als je een voorkeur hebt voor een bepaalde coach (die plek heeft), dan neemt  contact met je op. Anders overleggen we samen met jou wie de beste coach voor je is. Je coach belt je om een afspraak te maken voor je eerste sessie.

4. Start traject
Uiterlijk 10 januari start je traject: je ontdekt je purpose en in een viertal gesprekken krijg je inzicht in, je persoonlijke kwaliteiten en je maakt een plan voor waar je naartoe witl
5. Einde traject
We coachen je gedurende 6 maanden. Heb je eerder werk gevonden? Dan coachen we gewoon door als je dat fijn vindt, net zo lang tot je helemaal op je plek zit.
 

Kom jij in aanmerking voor het gratis traject?

Een greep uit de reacties van de meer dan duizend mensen die we geholpen hebben

Ik vind het fijn om met Louise te praten, ze is empatisch en geeft de ruimte om zelf te ontdekken wat het beste bij je past. Ze is ook heel doelgericht en heeft mij fantastisch geholpen bij het maken van
mijn business plan. Ze heeft mij vanaf het begin van het traject het vertrouwen gegeven dat ik weer goed terug zou komen in de arbeidsmarkt.

 

M. van der Meer
Fijne en inspirerende gesprekken gehad met coach Annemiek. Ik voelde mij begrepen en ben samen met haar tijdens de sessies tot mooie nieuwe inzichten gekomen. Ook hebben we de ideeën die ik al had verder uitgediept en nagedacht over wat voor vervolgstappen ik hierin kan nemen. Ik heb zin in wat de rest van dit jaar gaat brengen! Bedankt! onmogelijk leek.
Emma Görlich
Een prachtige serie gesprekken achter de rug met Sebastian. Mooie man! Persoonlijk, luisterend, motiverend en inspirerend. Een heldere spiegel die waar nodig het ook echt even op scherp zet. Van dromen naar praktische aanpak. Een fijne vervolgstap op mijn persoonlijke pad.
Onno Frederiks

Veelgestelde vragen

Zijn er kosten verbonden aan het traject?

Nee het traject is geheel gratis voor jou, de kosten worden betaald door SDWorx. Mocht er onverhoopt wat gebeuren waardoor je niet kunt deelnemen, dan zitten daar geen consequenties aan.

Meld je nu aan voor het gratis traject!
Het maximum aantal trajecten is bijna bereikt.
Probeer nog of je mee kunt doen.
Meer informatie?